Over Nirico

Glashandel Nirico is een eenmanszaak gespecialiseerd in glas- en schilderwerkzaamheden. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt voor verschillende glasondernemingen is Nico Achterberg in het jaar 2002 voor zichzelf begonnen.


Nico Achterberg is al sinds 1975 werkzaam in de glas- en schildersbranche. In de periode voorafgaand aan de oprichting van zijn eigen bedrijf heeft hij onder andere gewerkt als productiemedewerker glas, glaszetter, schilder en commercieel verkoopmedewerker buitendienst bij een grote producent van isolatieglas. Nico Achterberg heeft daarom veel ervaring waardoor hij u zowel van advies kan voorzien als zelf kan zorgdragen voor een zo goed mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Waarom kiezen voor Nirico?
Vrijwel alle glaszetters en/of schilders zullen zeggen dat zij goede service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer u kiest voor Glashandel Nirico blijft het niet alleen bij woorden maar zult u als klant ervaren dat Glashandel Nirico een betrouwbare en kwaliteitsgerichte eenmanszaak is. Betrouwbaar in de zin van duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen. Kwaliteitsgericht omdat wordt gewerkt volgens een nette en zorgvuldige werkwijze en er bovendien gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede materialen.


Glashandel Nirico
Voor al uw schilderwerk, levering en plaatsing van glas.