Over Nirico

Historie

Glashandel Nirico is een eenmanszaak gespecialiseerd in glas- en schilderwerkzaamheden. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt voor verschillende glasondernemingen is Nico Achterberg in het jaar 2002 voor zichzelf begonnen.

Nico is al sinds 1975 werkzaam in de glas- en schildersbranche. In de periode voorafgaand aan de oprichting van zijn eigen bedrijf heeft hij o.a. gewerkt als productiemedewerker glas, glaszetter, schilder en commercieel verkoopmedewerker buitendienst bij een grote producent van isolatieglas. In deze laatste functie, waarin veel over glas wordt gesproken, wilde hij toch graag meer uitvoerend bezig zijn.
Dit heeft hem doen besluiten om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Nu kan hij u zowel van advies voorzien als zelf zorgdragen voor een zo goed mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Heden
Nico werkt nu nog altijd met evenveel plezier en voldoening als de dag waarop hij voor zichzelf begon. Hoewel in de beginjaren van het bestaan van Nirico nog de nadruk lag op het leveren en plaatsen van glas, heeft zich in de laatste jaren de ontwikkeling voorgedaan dat Nirico steeds vaker wordt ingeschakeld voor schilderwerkzaamheden.

Maar wat is nu hetgeen dat Glashandel Nirico onderscheid van al die andere glas- en schilderondernemingen waar u ook een beroep op kunt doen? Dat is eerlijk gezegd lastig aan te geven. Niet alleen omdat vrijwel alle glaszetters en/of schilders zullen zeggen dat zij goede service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, maar ook omdat Nico nooit zal beweren beter te zijn. Wanneer u kiest voor Glashandel Nirico kiest u voor bescheidenheid. Glashandel Nirico zou graag omschreven en gezien willen worden als een betrouwbare en kwaliteitsgerichte eenmanszaak. Betrouwbaarheid in de zin van duidelijke afspraken die altijd worden nagekomen. Kwaliteitsgericht omdat de klant heeft ervaren dat de vakkennis, werkervaring, de gebruikte materialen en de nette werkwijze van Nico heeft bijgedragen aan hun tevredenheid over het geleverde (eind)product.


Kiest u voor Glashandel Nirico dan kiest u voor:

  • Bescheidenheid
  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit